Thursday, October 20, 2011

Pangkor, Here I Come...!!!

Hari ni hari Khamis. Kalo xcaya, tgk kalendar. Aku jujur orgnye... Err... Pedulik la. Aku sbnrnye ngan nebes ni, plus excited skali.. Almaklumlah, nk g bercuti.. Bak kata org putih tu, holiday... Kalo xphm, pndai2 la korang.. Tu la pentingnye English education...
Esk, aku akan pegi ke Pangkor.. Eleh... Pangkor je pun, bukannye Hawaii.. Biaq p la, aku yg g holiday, bukannya angpa. Aku bkn apa, aku x penah lagi g pulau2 ni. tu yg nebes lebih.. Muahahaaha.. Sukati korang la nk caye ke x.

Tapi aku bknnye g sensorang, tp ni merupakan trip jabatan aku. Sume skali g.. First time ni g trip ngn mekeme2 sume ni. Xtau la mcm mne nnti.. Harap2 sume kepala gile2. Baru la syiokk....!!! Tapi kan, bos pun ade ni.. Ahh.. Pedulik la. Kata holiday, mesti la nk gumbira2 kan.. Xkn g holiday pun nak formal2, pakai baju kemeja ngan suar slack p mandi pantai. Aiyakk.. Boleh ke mcm tu...??


Papepun, korang tunggu je la entri dari aku pasal trip ni k. Dan kalo xde aral melintang, ada vlog skali.. Muahahaha... Insyaallah... Dan juga mungkin ada GA terbaru dari aku. Hadiahnya...?? Mestilah ole2 dari Pangkor. Kalo sapa yg nak, tunggu je la k... Kalo xnk, abaikan.. Mudahkan...?? K la, jap lagi ada meeting pasal trip esk ni.. Keep updated with my blog k guys... Adios...!!!


4 comments: