Monday, October 10, 2011

Daging Masak Black Pepper

Hai sume... Mcm mne..?? Terliur ke x tgk tajuk aku kali ni..?? Biasalah, aku kan x leh mkn sgt mknn melayu ni... Tekak nak western food je... Kalo ada yg rasa aku ni poyo, ada aku kisah..?? Muahahaha.. Poyo itu penting ok dlm diri... Silalah praktikkan....


Tapi aku xnk share pasal poyo ke, apa ke... Aku xpedulik tu sume.. Aku just nak kongsikan ngan korang yg aku masak Daging Masak Black Pepper utk diner mlm ni. Permintaan dari kakak aku.. Muahahaha... Korang tgk la gmbr2 ni eik...



Jgn risau, ni bukan gmbr ihsan pakcik Google atau berlainan masakan. 2-2 ni sama je, cuma aku letak bwh lampu putih dan kuning... 2 ni je was the best shot. Yg lain kabur... Huhuhuhu... K la, xtau nak taip pe dh.. Apa..?? Nak mintak resepi...?? Err... Kbai... Adios...!!!


8 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

tanak mintak resipi..
nak mintak kau masak n aku makan..
tu ja..
hehehe

[k]o{q}i[n] said...

@Kirin Selama Perak: ko memang... cube ko lak yg masak...

Sunah Sakura said...

ok..akak rasa lapar...

Pendamba Mawar said...

mana nye resepi..poyo itu bagus.wakaka

apik pehe said...

hahha..amboi3...

[k]o{q}i[n] said...

@Sunah Sakura: Kalo akak dtg, saya masakkan...huhuhu

[k]o{q}i[n] said...

@Pendamba Mawar: rahsia lorr...

[k]o{q}i[n] said...

@apik pehe: err...bakpo..??