Tuesday, September 20, 2011

Lif Tempat Berkabung

Aku update lagi arini.. Huhuhu... Sian blog ni kerana agak terabai. Tp xpe, aku xkn lupakan blog picisan kesayangan aku ni. Walaupun blog ni x seaktif dulu, tp ada gak yg masih sudi utk menjadi ahli Koqinian.. Terima kasih diucapkan. Ok, kali ni aku nak citer pasal lif. Korang tau x lif..?? Xtau sila g blajar... Nak tau lagi, jom layan...

ni adalah contoh lif ye sume...

Ok, berbalik kpd tajuk... Lif tempat berkabung..?? Berkabung tau x..?? Adehh.. P cari dlm kamus la. Payah tul la kalo xtau nih... Sbnrnye bnd ni dh lama aku perhatikan.. Dan ini juga pengalaman aku dan mungkin kebanyakan korang kt luar sne gak. Kalo korang pasan la, tiap2 kali dlm lif kan, mesti ramai yg akan tunduk je ke bawah. Pasan x..?? Nape eik..??


Aku pun xtau pe yg ada kt bwh tu. Samada diorang tgk kaki diorang, lantai lif, atau tgk kaki org lain. Hurmmm... Misteri ni.. Aku xtau sbb aku x tgk ke bwh. Aku duk perhati diorang ni tgk apa.. Huhuhu.. Lebih kurang mcm stalker gak la. Bila aku tgk kt bwh, aku just nmpk lantai lif ngan kaki diorang yg berdaki tu je. Aipp... Kaki saya lawa eik.. harap maklum.. Huhuhu.. Kalo korang x caya, korang try la usha org yg dlm lif. Tgk ramai yg pndg ke atas ke, dpan ke ataupun bawah.. Huhuhuhu... Adios....!!!



4 comments:

shafiqabdshukor said...

rakyat malaysia pemalu..

kimiez said...

sbb dorang taknak tgk ko kot..

[k]o{q}i[n] said...

@shafiqabdshukor: yeke..?? huhuhu

[k]o{q}i[n] said...

@kimiez: maybe la.. sbb comel sgt.. muahahaha