Thursday, July 14, 2011

Pembikinan Video Clip Mizz Nina feat Flo-Rida - Takeover

Kali ni masa blogwalking aku tertarik dengan satu artikel berkenaan pembikinan klip video untuk single terbaru dari Mizz Nina feat Flo-Rida iaitu Takeover.


Aku sebenarnya ngah malas nak taip panjang2.. So, aku mengambil keputusan untuk copy and paste je la.. Huhuhu... xpekan... Jadi, korang baca je la eik...

**********
"Murai Batu percaya ramai yang dah tak sabar nak tengok MTV untuk single terbaru Mizz Nina, Take Over yang menampilkan penyanyi dan rapper terkemuka dari Amerika iaitu Flo Rida sebagai featuring artist. Setakat ini, pihak pengurusan Mizz Nina masih lagi belum memaklumkan tentang tarikh MTV itu akan dilancarkan di pasaran. Setakat yang Murai Batu diberitahu, ianya akan menemui peminat muzik Mizz Nina dalam waktu masa yang terdekat ini.

Sedikit info yang boleh Murai Batu kongsikan tentang Take Over, rakaman untuk lagu ini telah dilakukan di tempat yang berbeza oleh Mizz Nina dan Flo Rida. Mizz Nina melakukannya di London, manakala Flo Rida pula di Miami. Tapi, akhirnya kedua-dua mereka telah berpeluang untuk bertemu sewaktu penggambaran MTV Take Over ini dilakukan di Miami sewaktu Mizz Nina terbang ke sana dari 16 Jun 2011 hingga 23 Jun 2011.


Penggambaran MTV Take Over itu telah mengambil masa selama 2 hariuntuk disiapkan. Dalam tempoh yang cukup singkat itu, ianya telah dapat disiapkan dengan cukup sempurna.
Malah, Mizz Nina juga khabarnya sempat berborak dengan Flo Rida. Apa yang membuatkan Mizz Nina rasa bangga sangat ialah apabila Flo Rida suka dengan lagu Take Over tersebut. Lagu ini telah pun berkumandang di beberapa stesen radio tempatan dan sedang menaiki carta muzik paling popular.

Buat semua penggemar muzik Mizz Nina, Murai Batu turut kepilkan bersama gambar-gambar Mizz Nina bersama Florida serta gambar-gambar di belakang tabir sewaktu penggambaran MTV Take Over dilakukan. Have fun, watching ya...!!!"
dipetik daripada: murai.com.my
**********


p/s: jom ramai tolong like gambar aku. just klik ke kt link bawah ni..
https://www.facebook.com/photo​.php?fbid=239989886030747&set=​a.239024446127291.75996.148617​211834682&type=1


2 comments:

man yusoef said...

lagu ni mcm kurang sedap....sounds so engineered...

[k]o{q}i[n] said...

biasa la...kita gunakan teknologi yg ada.. betul x..?? huhuhu