Tuesday, July 5, 2011

OMG..!!! Fatin Liyana Berkunjung Ke Blog Aku

OMG Haa...!!! Tanjat Boboy... Sem...sem...semputtt... Tu je yg mampu aku luahkan wat masa ni. Iyela, maunye x terkejut aku Fatin Liyana masuk ke blog picisan aku ni. Adehh...rasa mcm nk lompat sambil guling2 je... *erk..mcm mne tu..?? Hahahaha... Mesti ada antara korang yang dengki kan..?? Silalah jeles....


Asalnye memang la aku nak menjerit kesukaan kerana blogger femes mcm dia dtg jenguk ke blog picisan aku ni. Tapi bila aku fikir secara rasional, ntah iye ke x ntah dia tau kewujudan blog aku ni. Tapi xpe, aku tunjuk dulu jejak yang beliau tinggalkan...


Korang nampak x..?? Haa...betulkan. Tapi sebagai seorang yang masih waras akal fikiran, aku x fikir yang FL betul2 masuk blog aku. Yela, sapa2 pun leh tulis nama mcm tu kan kalo kt shoutbox. Aku kalo nak tulis nama Brad Pitt atau Shahizey Sam pun leh. Then, aku decide nak cek betul ke x. After aku klik kt nama FL tu, amek ko.... Ni la yang kuar...

Rupa-rupanya blog lain da... Hahahha.. *silalah ketawakan daku... Caitt... Baru nak berlagak skit, tgk2 org lain rupanya.. Xpela, xde rezeki lagi...Huhuhu.. Dah alang2 aku masuk blog ni, aku nak review la skit. X pasal2 dpt review free... Huhuhu...
  • Blog ni banyak citer pasal isu2 semasa
  • Blog yang ringan dan x serabut
  • Blog ni gak ada citer pasal kesihatan
  • Cuma satu je, xtau sapa admin dia.
  • Overall, blog ni ok..
Entri terbaru blog ni citer pasal blog2 yang mempunyai follower tertinggi, mcm FL la...huhuhu.. Kalo korang rasa2 nak usha blog ni, klik je kt banner blog ni kt atas tu. Then, korang judge la sendiri... Adios...!!!


p/s: bila lah blog aku nak jadi femes mcm diorang tu eik..?? huhuhu



10 comments:

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, awat x highlight nama ZWAN SABRI tu skali.. HEHE

MySuaraBlog: Fakta atau Auta?

cikmima said...

huuu nak pemes jugak...

~Kirin Selama Perak~ said...

jgn letak harapan yang tinggi untuk blogger femes macam mereka nak BW kat blog kita ni....
*da slalu kena*

the garang said...

ape la yang best sangat dengan fatin liyana tu, aku tak minat dia langsung. hahaha

Jom said...

terbaaeekkk!!

Rafidah Farhana said...

Saya pun kena.. ! Tak mungkin la orang famous nak tegur kat shoutbox jee..

Tapi tak baik la guna nama orang lain untuk kepentingan sendiri..

[k]o{q}i[n] said...

@ZS: ala...sowi...

@cikmima: xpyh...ssh hidup nnti femes2 ni...

@KSP: xpenah berharap pun..huhuhu

@TG: shhhh...xpyh la ckp mcm tu.. diam2 je la..

@Jom: erkkk..???

@RF: no komen...huhuhu

Qisse said...

cis wt gempak je! igtkn btol la td...hehe

Muhammadnuraizuddin said...

ihih..

Nissa Jalaluddin said...

wah..baru nak excited!hehe..gara-gara FL dapat review free eh blog tu... ;)