Monday, June 20, 2011

Expect The Unexpected

Hai... Korang ape kabar..?? Harap sumenye sihat2 belaka. Kali ni aku tiba2 terasa nak tgk blog lama aku. Saje je nak tgk2 lepas rindu...Huhu... Maklumlah, dh lama blog tu x aktif... Lagipun, hanya ada 3 entri je kt situ. Kalo korang x tau, meh sini aku tunjukkan...




See...kali terakhir aku post masa 19 Jun 2007. Mak aih...lama dh tu. Biasa la, masa tu aku kt UiTM, x berapa nak ada masa nak update entri + xde broadband + wireless UiTM yang tersangat la siput laju nye.. Tu yang x aktif. Tapi dalam masa yang sama, aku dh pun ada blog ni.

Sebenarnya, ada kisah di sebalik sume ni. Nape aku wat blog lain sedangkan aku dah ada blog yg aku sedang gunakan skang ni..?? Blog Along The Path In Koqin's Life ni sebenarnya wujud dulu dari blog It's All About Myself tu. Tapi at one time, aku terlupa password untuk blog tu. Agak lama gak la aku cuba mcm2 keyword yang aku biasa pakai, tapi x dpt gak. Tu yang decide nak wat blog lain. Dah wat blog tu, alih2 aku teringat balik password yg betul. Aku cuba dan betul...!! Hebat kan aku... Muahahaha...

Last2, blog It's All About Myself tu terabai begitu saje. Walau bagaimanapun, aku xmo delete blog tu. Biarlah dia dalam kenangan dan simpanan aku je. Tapi yang peliknya, aku still dapat komen baru dari blogger lain. Ntah mana ntah diorang dpt link ni, aku pun xtau.. Jom aku tunjuk sapa yang komen...


Syed Graphix, yg ang p komen sini wat mende..??


tgk la sape komen.. Abg Eqbal ngan Hamzah Ian pun ada.. Adehh...

Ntah la... Aku pun pelik gak. Tapi biarlah, nak wat mcm mne kan. Orang dah komen, xkn kita nk buang lak. Btw, mekasih la kepada sesapa yang dah tgk blog terabai aku tu. Sesungguhnya, korang memang stail.. *stalker eik... Muahahaha... K la, tu je aku nak share kali ni. Adios...!!!


JOM JOIN SEGMEN "AKU BEST"


7 comments:

akmalhilmi said...

oke la tu masih ada lagik blog lame ka
aku dah takda lgsg
huhu

byk memori kat blog lama aku tu
huhu

SyazwanSarawak said...

kena hack la blog lama =,-

[k]o{q}i[n] said...

@AH: tau xpe...tu yg xnk delete tu...

@SS: amboi...biadapnye...

Sunah Sakura said...

tu diaaa... abang eq pun jenguk tuuuu! hahaha~

[k]o{q}i[n] said...

@SS: tau xpe...terkejut gak la...huhuhu

~Kirin Selama Perak~ said...

<---ada satu ja blog.

[k]o{q}i[n] said...

@KSP: sama la...huhuhu