Friday, May 27, 2011

Terbaik

Pepagi ni, aku nak hai kt sume skali... Hahaha...mcm x kne je ayat aku ni eik.. Pedulik r. Pagi ni keadaan mendung je + ujan renyai2 area Serdang. Xtau la tempat lain mcm mne. Best je...ni kalo bantai tido mesti syokkk.. Huhu... Pagi2 ni, aku nk mula2 kan dengan yang baik2 je. Tambah2 lagi arinikan ari Jumaat..

Mcm ni, mlm tadi aku dh g beli kamera yang aku kne ganti tu. Malangnye, model tu xde dh. So, aku gnti dengan yang latest punye. Harap2 diorang x pasan la. At least aku dh gnti yang baru. Then, aku ke Wangsa Maju untuk bersantap bersama-sama en topeng, en robot dan en ge****h. Akhirnya kitorang wat keputusan untuk bersantap di Restorang Sate Kajang di Taman Melawati. Brape cucuk ntah yang diorang order, aku pun xtau. Tapi memang banyak, mcm kebulur bebenor je mereka ni.

Aku hanya makan sikit je, sebab aku sibuk wat draft untuk table layout untuk next event. Duk, makan2, minum2, sembang2, tangkap gmbr, merasmikan kamera yang aku beli tu.. Jom layan beberapa keping gmbr yang aku snap...




Memang kebulur mereka ni... Banyak sungguh yang diorang order. By the way, thanks to Amal sebab blanje kitorang makan. Jasamu tetap akan kami kenal... *huhuhu..tol x kengkawan..?? Papepun, aku nak cakap yang korang sume memang best. Seronok lepak ngan korang. Baru je kenal, tapi mcm dh lama je kawan. Aku rasa seronok sangat. Tambah2 lagi part seronok bila bahan korang. Muahahahaha... K la, ade projek lagi, roger2 aku k.. Adios...!!!

5 comments:

HeziqaMushadadLee said...

err,asal aku rase jeles nii..grrrrr ayie,kaw tak ajak aku..HAHA

aslann said...

macam secret resepi la signature ko tu..haha.

Dim Benihana said...

wey xajak pun..dh dekat dh tu..keke

[k]o{q}i[n] said...

@heziqa; aku pun xtau... aku ikut mereka je...

@aslann; style kan.. market..huhu

@dim; mne la aku tau ko duk mne.. aku ikut kerul je..huhu.. sori..

HeziqaMushadadLee said...

haha..takde hal la..laen kali kaw tak ajak aku..aku tembak kaw gune meriam buluh ehh ayiq..HAHAHAHA