Saturday, May 14, 2011

Lepak dengan SB


Haha...ni entri ringkas je. Aku nak inform kat sume, sape2 yang nak join esk, satu program kecil-kecilan, "Lepak Bersama Sahabat Blogger" bertempat di Taman Metropolitan, Kepong. Ala...tempat yang femes untuk main layang2 tu la.

Kalo xtau sgt, drpd korang buang masa asik duk berfesbuk ngan berblog tu, tapi korang nak gak join,pe lagi GOOGLE je la. Main internet je reti. Korang search je la kat google maps tu ha. Nanti ade la dia tunjukkan jalannye. Lagi bagus kalo korang beli je GPS. Enset pun ade kan. Enset canggih2 dah, xkan x mampu nak beli GPS apps kot.

Skang ni cume terpulang kt korang je samada nak join ke x. Benda bukan ada paksaan pun. Just nak spend masa ngan korang2 je. Bnd ni bukanlah aku yang buat, aku cuma tolong promote kan je. Organiser untuk program ni adalah retiss ni ha. Kalo korang nak tau lebih lanjut, tentang masa ke, ape ke, korang klik je kt >>sini<< k.. Jom la bersosial bersama Sahabat Blogger... Adios..!!!

4 comments:

combi said...

segaaaaaaaaaannnnn

[k]o{q}i[n] said...

adoyai...nk segan apenye..

Cik Yatt said...

tak dpat pi sbb xde transpot..huhu

n!cK said...

ohoho...pemaluu~~:p