Friday, April 1, 2011

Sengal Zone : Saya Top 10 !


Korang nampak  x ape benda yang kt ats ni..?? Haa..ni segmen yang dianjurkan oleh Sengalman yang memberi peluang untuk sesapa je blogger untuk menapak selama sebulan dalam top 10 blogger kat dalam blog mamat ni. Aku saje je nak join, leh gak tambah2 membe. Maklumlah, feymes blogger ni.

Review about Sengal Zone

Aku slalu gak jenguk blog mamat ni. Sebab aku suka, xyah tunggu masa yang lama nak loading, entri pun best2. Xde la bosan sangat nak baca. Mamat ni pandai nak tarik orang agar datang balik kat blog dia dan baca entri2 dia.

Lagi satu, blog dia juga ringkas dan menyakitkan mata yang membaca. Yang paling penting, background colour blog mamat ni sama ngan aku, iaitu PUTIH. Putih itu bersih dan suci..huhu..

K la, tu je kot. Overall, ko memang best Sengalman.. huhu.. Adios..!!



3 comments:

Deeyaudeen Sabri said...

hehe.. tenkiuuu..
anda no 4 ! hehe

[k]o{q}i[n] said...

yeay..~~ tenkiu2..

darkbatman said...

salu gak lepak blog dia ne.. cz en2 sempoi.. kehkehkeh