Friday, April 1, 2011

lambat

Waaaa....arini aku lambat masuk kje. Huhu...xde lambat mane pun, sejam je..(pale otak aku sejam JE).. Sori eik bos, arini terbuat mcm opis sendiri. Aku lambat bukan sengaje, aku bukan bagun lewat atau malas nak gerak awal dari umh, tapi aku kne g anta abang ipar aku g opis dia dulu.


Harini dia ade trip g Johor katanya. Masa smpai opis td, bas dah sampai dh. Pas anta, aku pun bergegas la ngan tergesa-gesanya ke opis aku. Tapi nak wat mcm mne, paham2 je la kan jalan kat KL ni, kalo x jem, x KL la..huhu.. Betul pe.. Setuju x ngan aku?? Sape setuju sila angkat tangan mcm saya..!! (sambil mengangkat tangan dengan lemah gemalai mcm Ucop..) Huhu..

Punya la tension aku, gerak skit2 je. Mane x lambat aku smpi opis. Pelik dan heran aku jln kt KL  ni. X penahnya nak lengang. Even kul 2-3 pg pun still banyak kete. Org KL ni x penah tdo ke..?? Xpela, aku ni pun nak ckp mcm bukan org KL je kan.. Adehh.. Padahal, aku pun join gak menyesakkan jalan kul 2-3 pg tu..huhu.. Dah2..melalut sungguh..


Elok je nak sampai opis, leh lak aku singgah jap kt mamak depan opis aku untuk beli breakfast. Hahaha..dh lambat, leh lak ade pit stop dulu. Ala..aku lapar. So, aku tapau la. Xpe, yang penting aku g kje gak kan.. Tanpa aku, sume kje x jln. Mmg la, aku je wakil jbtn aku kt opis tu..huhu.. Mmg la x jln kalo aku xde. Dh smpi, aku leh lyn breakfast lak dlu. Hbs makan, update blog dulu.. Hahaha..opis aku, sukati aku la nak start wat kje bile. K la, byk ngarut dah ni, nak wat kje lak.. Adios..!!

5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

akupun slalu lmbt dtg keje, nasib bos slalu dtg jam 10 atau 11.. hehehehe

[k]o{q}i[n] said...

huhu..standard r tu.. cuma, kt ofis ni bos xde..ahakzz..

cEmpAkA BirU said...

Haha..tergelak tengok signboard tu..

species dengki tuu

[k]o{q}i[n] said...

haha..tau xpe.. nganjing tol..

Saiful Bahari said...

kalau tak jem tak KL la kan??haha