Wednesday, April 13, 2011

keje keje


Hai sume.. Harini aku kembali bersiaran seperti biasa. Tapi mungkin akan mengurangkan skit pengeluaran entri. Sebab banyak keje aku tertangguh kt ofis ni. Tu la, duk sibuk ber-blogging je lately. Huhu..xpe la, mereka yang aktif blogging je yang tau betapa syiokk nye blogging ni kan.. Macam yang korang tau, semalam aku on leave dri kje dan ber-blogging ni atas faktor2 kesihatan.. Kalo xtau, sila rujuk --->> disini.

Harini, pagi2 lagi aku mcm biasa la, on pc n terus log in blog aku. Tapi pastu aku tinggal blog aku jap, sebab g breakfast dulu. Aku rasa lapar sgt pg ni, sbb semalam aku langsung x sentuh nasi. Pas dpt mc, aku blik rumah n trus tdo smpi la pg td. Ahakzz..kuat tol aku tdo kan. Bukan pe, bdn ngah sakit, tu yg sedap je tdo. Pas je breakfast, aku kembali ke meja aku, n update entri ni.


Pasni, aku nak setelkan jap kje2 aku. Banyak ni yg kne wat. pas siap, baru aku kembali menjengah ke blog kesayangan aku dan orang ramai ni..(yela tu org suka).. Huhu.. K la, xleh nak sembang panjang sgt ni, mesti mengutamakan kerja dulu.. jom, tolong aku setelkan keje aku yang menimbun ni...Adios..!!!

5 comments:

n!cK said...

bak cni nak tlg.,tlg tgk...nyahaha:P

[k]o{q}i[n] said...

cett..tlg tgk wt menda...

::FAIZ FARISH:: said...

haha akupun nak tlg tgk mcm N!ck gak

[k]o{q}i[n] said...

hmmm...mcm ni la kome..
x sian ke teman lgsung..

adwafarahin said...

slmt bekerja bro :)