Wednesday, April 13, 2011

Bloglist 1 Bulan Dunialelakimaskulin.com





Segmen terbaru yang dianjurkan kepada semua blogger. Di mana terhad kepada 50 blogger sahaja. Untuk maklumat lanjut, leh la rujuk kt sini.

TENTANG DUNIALELAKIMASKULIN.COM

Korang nmpk x header utk blog ni..?? Haa..kalo yg xtau, tu la header terbaru yang menghiasi ruang blog ni. Blog ni khas untuk sesapa yang nak mengetahui serba-serbi pasal lelaki, luar atau dalaman. Aku sendiri dh lama follow blog ni, dan dah dpt mcm2 info tentang lelaki baik dari segi penjagaan diri, fesyen dan segalanya tentang lelaki.

Ini memberi peluang kepada mereka yang ingin belajar dan mengetahui rahsia tentang lelaki, tanpa perlu berbelanja untuk melanggan dan mendapat ilmu yang sangat bermanfaat. Kepada mereka yang belum lagi usha blog ni, especially lelaki, baik korang join skali ngan aku menjadi salah satu warga Dunialelakimaskulin.com ni. Ape lagi...jom..!!!

Membe yg patut join gak

Khairul Fikri Saad
Zuhry
Iqbal Hakimi

p/s; mereka yang di tag adalah mereka yang aku rasakan x maskulin...muahaha

4 comments:

Encik Suami said...

sebut pasal MASKULIN..mmg lama giler tak baca majalah MASKULIN.
nak beli pun malas dah.Nak pinjam..xde plak org yg beli.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Fenat..Tapi, Dpt Berita Gembira (>.<)

[k]o{q}i[n] said...

kumpul ni mag tu..huhu

Bakri Hussin said...

hahahahahaha kelakarnay ko buat perlah tag bro zuhry tu dia adalah follower pertama blog Dunialelakimaskulin.com lah bro

thanks koz join bloglist ok

[k]o{q}i[n] said...

ahakzz..mne la nak tau.. xpe la..