Wednesday, February 23, 2011

movie time

Masa untuk filem?? Ha..ni aku nk share skit. Lately, aku ada lah download citer2 yang baru (xtau la kalo ada citer yang dh lapuk).. Ada yang aku dh tengok, dan ada yang belum lagi. Korang tengok la sendiri antara movie2 yang aku dah download;







Tajuknye korang leh la baca sendiri k..

So, korang rasa korang tau x semua citer2 ni..?? Kalo ada yang korang xtau, try r cari dan download. Sebab aku rasa citer2 ni menarik. Yang citer The Mechanic tu aku dh tgk.. Mmg best r. Tu pun kalo korang suka la tengok citer2 aksi ni. Hmm..setakat ni je untuk entri kali ni.. Adios..!!



2 comments:

Edy Zaidi said...

dah lama tak donlod movie baru...

[k]o{q}i[n] said...

npe? download la..
td pun, bru je download movie.
pg td bru hbs download drama bersiri Tiramisu..
huhu.. :p