Monday, November 12, 2012

Blogger Hot Dan Femes

Hari ni semacam nak  meroyan jap.. Boleh x? Ala... Boleh la... Lantak lah, korang nak terima ke x, aku nak gak meroyan.. Suwit x..?? Muahahaha...


Aku search kat Google 'blogger hot' kuar plak gambar si Nisa ni... Aishh... Ko hot ke Nisa? Byk kali jumpa, biasa je.. X hot pun aku rasa... Hahahaha.. Rileks la Nisa, gurau2 je.. Btw, lme x jmp ko ngan geng2 kita yg lain... Bile nak karok? Muahahaha...

Xde la, aku sje je nak taip entri pasal blogger yang sering dilabel hot dan femes ni. Teringin sangat nak jadi mcm diorang. Satu Malaysia kenal diorang, tu yg trafik blog diorang mencanak je tiap2 bulan... Nape la aku langsung x tersenarai eik? Nampak sangat la blog aku ni x menarik tertarik kau memang da bomb... Hahaha... Yela, sape je la yang kenal dengan Koqin Karemo.. Nak sebut pun payah.. *ada org yg cakap mcm tu*


Xpela, hot ke x, bg aku x berapa nak penting... *statement jeles* Yang penting isi kandungan blog yang bermanfaat dan memberi impak positif untuk semua pembaca. Tapi, berapa kerat je la yg view blog aku ni, ada impak ke? Hahaha... Tu aku xleh nak jawab. Nak tau, kena la tanye org yang baca blog aku. Lagipun, xde guna aku nak dengki ngan diorang2 yang femes tu. Sume kengkawan aku gak.. Terima je la seadanya...

Papepun, buat sume, happy blogging and blogwalking k... Jangan kusutkan benda2 yang x berapa penting dlm pale otak korang tu. Buat bnda2 yang patut dulu. Fokus to your real life...!!! Adios...!!!

Jom Like : M.E.J boutique


2 comments:

Anisa Anuar said...

mampu tgk aje blogger femus..

Syaiful Izwan said...

sebenarnya kita sendiri yang mempromote blogger2 tu jadi femes..aritu aku ada tgk satu post kat blog orang lain
Dalam tu ada 10 blogger tercantik malaysia (bagi aku takde cantik mane pun)
Tapi ramai gile orang repost and bukak link blogger cantik tu..so at the end diorang makin femes and kita tak dapat apa..

Jom buat list femes sendiri nak? ahaks!