Tuesday, June 19, 2012

Nasi Goreng Caca-Marba

Ambik ko, kelas x nama aku bagi tu..? Hahahaha.. Lama dh renye x menaip pasal kegiatan kehidupan aku kan. Huhuhu... Sori la, mood nk stori mori ni mcm dah larik. Dia p balik kampung kot. Ntah, aku pun xtau, tetibe je hilang mood ni.


Xpe, kali ni aku saje2 je nk share ngn korang nasi goreng yang aku wat utk diner mlm ni. Dah lama wooo x pegang kuali ngn lesung batu ni. Asyik mls je, makan luar je.. Tu yg mls nk masak. Lagipun bukannye ade ramai sgt org kt umh. Ni je tetibe terajin lak nk memasak bagai...

Ni la hasilnye... Nampak sedap ke x? Hahahaha... Nape aku bubuh nama dia caca-marba? Sebabnye aku main campak je apa yg ade kt dlm peti ais tu tanpa memikirkan rasa akan aku terima di kemudiannya.. Chewahh... Campak ikan masin skit, campak telur, campak kangkung, dan last skali campak la nasi... Gaul punya gaul, tara.... Ni la hasilnya..



Rasa dia? Aku pun xtau nk ckp. Tanye la sesapa yg penah rasa masakan aku. Amat jarang sekali aku sukat apa2 yg aku nk masak. Bagi aku benda tu remeh. Agak2 udah lah... Dan aku amat jarang sekali rasa masakan yg sedang aku masak. Aku selalunya rasa bila dh siap hidang.. Hahahaha... Time tu  la baru tau, tawar ke, pahit ke, masam ke, masin kee, payau kelat dan sebagainya la. Tapi, selalunya sedap je... Hahahaha.. *nadariak*

K la, saje2 update ni. Nak share skit pasal xtvt aku ngn korang sume. Maklumlah, ada la org tu siap mintak aku hapdet je pasal2 apa pun, asalkan blog aku dihapdet. Gile caring manusia tersebut atas aku dan blog aku... Hahahaha... Adios...!!!



2 comments:

bukankosong said...

sesekali pe salahnya masak

asal sedap

asah skill

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhh bertuah badan..