Saturday, May 5, 2012

Tambah Lagi 2

Yeay.. Setelah bermalas-malasan dlm menghapdet blog ni, akhirnye aku hapdet gak. Maklumlah, dengan waktu kje yg x menentu, ditambah dgn masalah kesihatan lagi, membuatkan aku malas menghapdet blog ni. Tapi x bermakna, aku lupakan terus eik. Kali ni aku gigihkan diri aku utk share ngn korang citer pasal aku...

Hahahaha.... Saje je tepek gmbr aku. Ni gmbr lama, bkn gmbr baru. Lama dh ni x tepek gmbr sndiri dlm blog... Sori la, saya xde la ensem, hot, gojes dan yg seumpama dgnnya. Aku hanya insan biasa je yg serba kekurangan.. Ececehhh.... Dan yg paling penting, aku bukan retiss seperti yg diuar-uarkan eik...

Apa yg tambah lagi 2 ni? Senanya, aku baru je beli 2 perfume baru.. Huhuhu... Sje je tambah koleksi minyak wangi. Bukannya perfume lama dh nk abes, byk lg sbnrnye.. Tapi saje je gatal nk beli lg... Jgn la tanye harga dia berapa eik. Korang g la cek sndiri kt kedai...

212 Sexy Men

Sean John Unforgivable
Ni la 2 perfume yg aku baru beli... Bau dia mmg sgt aku admire. Sedap sgt... Cukup la kot wat masa ni, aku ade 4 perfume yg masih berisi... 2 di atas, JPG dan satu lagi ialah Nugeno... Yg Nugeno tu aku beli utk wat g kje... Ala... Yg model iklan dia tu Awal Ashari tu... Haa.... Ok la.. Sesuai utk wat g kje. G kje xleh pakai yg mahal2 sgt... Membazir.. Hahahaha.... Btw, besday aku makin dekat ni... Kalo leh, mcm nk hadiah perfume je lagi.. Muahahaha... Ade yg baik hati nk bg x..?? Adios...!!!

JANGAN LUPA VOTE...!!!



5 comments:

aizamia3 said...

lama tak singgah kat sini.. ;)

hawiz said...

wahh....best sexy men tu... yg warne biru best!

nuraizuddin said...

belanja aku sebotoi plis.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

untungleee org tua pakai perfume mahai gile...

MEGAT ISKANDAR ZULKARNAIN said...

buat blogger sekalian..
pemilik blog ini memang retiss lahhh...
kalo orang hot..die x kan ckap yg die hot.....hahahahaaaa