Saturday, February 4, 2012

eqbalzack.com Writing Contest [5]

Aku sbnrnye tabik spring kt Abg Eq ni. Lama dh aku follow blog dia. Entri2 dia sumenye menarik. X serabut, simple je... Yet informative. Sejak akhir2 ni, dia selalu wat Writing contest ni. Aku suka pendekatan yg dibagi oleh Abg Eq. Sangat bijak... Nak tau contest kali ni pasal apa...?? Jom usha...

Monthly Writing Contest [5]-February!
Open to new and old followers.
Just submit a short essay, your perspectives and thoughts on a wide range based on the title/photo given.
Judging criteria are based on inventiveness, creativity and where appropriate, humor!

WHAT DO THESE PHOTO MEAN TO YOU? 
SHARE YOUR ORIGINAL INTERPRETATION OR RESPONSE. WRITE A SHORT ESSAY.
[300 words or fewer]


Deadline for Submissions: 11:59 pm, 25 February 2012


NEW RULES!
[Please read carefully as I reserve the right to disqualify any incomplete/invalid entries]
1. All entries must be 100% ORIGINAL WORK. Strictly NO PLAGIARISM!
2. Open to my old and new followers.
3. Write a short essay in Bahasa Melayu or Bahasa Inggeris based on the title/photo given. 
4. You may submit as many essays as you want, however only ONE [1] will win one of the prizes.
    Remember Quality over Quantity!
5. Essays should be submitted via CONTACT FORM within this site. It is better to use a CONTACT  
    FORM for this purpose to avoid plagiarism. 


Memang kalo tgk ini cuma contest. Tapi ianya secara x langsung membantu kita dlm bidang penulisan. Kirenya, Abg Eq ni nk mengajar kita tentang penulisan tp dgn cra yg berbeza dari biasa. Aku rse, cara dia sgt menarik. Korang pun patut cube tau. X rugi. Kalo dh nmenye contest, kompem la ada hadiah.. Nak tau ape hadiahnya, klik je kat sini... [HADIAH]

Pe lagi, jom join reramai. Belum ramai lagi yg join. Sinar harapan masih lagi besar nih.. Chayok2...!!! Adios...!!!


2 comments:

Miss Nadya said...

jom tengok beliau..:)

p/s :: hehe..pakcik KSP jerk..:D

eqbalzack said...

Assalamualaikum bro koqin,
terima kasih entry promo ni...abg eq sgt2 hargai.
Setiap bulan abg eq akan buat contest ni, so dah nak masuk 'musim ke-5' dah ni. hehe..

ikhlas,
-abg eqbalzack-