Tuesday, December 13, 2011

Thank You So Much...!!!

Siyesly, arini mungkin hari gembira aku. Alhamdulillah... Syukur ke hadrat Ilahi atas limpah dan kurnia-Nya. Aku seronok sgt... Sebelum ni aku ada post yg aku punye cuti dh diluluskan. Kali ni ape pulak yg aku sukekan...?? Huhuhuu... Baca je la, xleh nk ckp dh.. Suke sgt... Hihihihi...

Actually, entri ni aku tujukan kat seorang Otai Blogger ni sbb dh tolong share kan entri aku berkenaan Lelaki & Buncit di blog Koqin's World. Aku pun x sangka, npe tibe2 dia nk share entri tu. Maunye aku x gembira, first time ever tau ada yg mtk kebenaran nk share entri2 aku.. Xkn aku nk tolak kot...

Actually, xde la byk sgt pun kalo nk dibandingkan dgn otai2 lain. Cuma bg aku mmg ini dh tersangat banyak bg aku. Korang leh tgk sndri beza stats aku sblum ni, ngan stats arini, lepas Otai tu share kan entri aku tu...


Dlm masa x sampai sejam, entri Lelaki & Buncit dh pun naik ke top post aku, dan hampir 600 viewers. Mungkin ada yg ckp, eleh....bkn byk mne pun. Aku x pedulik, ni blog aku. Aku x penah dpt byk mcm ni dlm masa kurang sejam. Biarlah korang nk ckp pe pun.

Aku tau, blog aku ni x seberapa mana pun. Berapa kerat je yg view sehari. Tapi aku langsung x ksh, sbb aku blogging hanya suka2. Kalo ada yg suke, terima kasih... Pada yg x suke, aku xleh watpe. Kalo x suka, tinggalkan je blog aku ni. Tp jgn la smpi nk buruk2kan blog aku. Aku rse aku xde pun cari pasal ngn sesapa pun...

K la, xtau nk bebel ape lagi. Entri ni mcm mengarut pun ada gak aku rse. Berterabur ayat aku.. Muahahaha... Biasa la, ngah gembire. Papepun, tq for viewing my blog. Really appreciate it. Bg sape2 yg nk usha blog Otai tu, klik kt [SINI]... Adios...!!!

2 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

alhamdulillah...syukur~~

zikeryhassan said...

tahniah! kena buat banyak entri yang lebih menarik lagi la lepas ni kan.