Wednesday, December 28, 2011

Nasi Ayam Penyet... Terbaik...!!!

Kali ni aku saje je nk share ngn korang juadah lunch aku arini, Nasi Ayam Penyet Serdang. Memang terbaik...!!! Muahahaha.. Xtau la terbaik ke apa, sbb bru je try. Tp mmg best rasa dia... Sori la, gmbr agak kabur disebabkan tangan ngah menggigil sbb kelaparan... Huhuhuhu...

 Ekceli, xde apa yg spesel sgt pun sebenarnya. Nasi putih yg dialas dengan daun pisang, ayam goreng quarter yg diperap ngan rempah, timun, kobis, dan juga tempe. Tempe...?? Maigadd... Aku x mkn la... Maklumlah, makanan org Indonesia, kena la ada tempe. Ye x...?? Tapi, dengan ngengadanya, aku mtk tukar tempe tu ngn tauhu. Pedulik ape aku... Muahahahaha...



Yg membuatkan rase dia lagi sedap, adalah sambal dia. Perghh...!!! Terbaik wok..!!! Membe aku kata sambal dia pedas. Tapi aku rase, biasa je... Tapi memang sedap sambal dia. Overall, mmg baik banget deh nasi ayam penyet ni. Harga pun, aku rse xde la mahal sgt... Just RM5.80 je satu set. Murah kan...?? Terliur..?? Pedulik ape aku, xnk aku layan... Huhuhuhu... K la, Adios...!!!


3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

u make me hangeri la

Rozuan Ismail said...

bikin tekak geram nak makan

Akulah Pak Lan said...

aku cuma suka makan ayam penyet dekat the curve..sebab nasi dia sedap