Monday, November 28, 2011

Manusia Berwajah Pelik

Kali ni entri lain skit... X bayak nk membebel.. Just nk share beberapa gmbr ngn korang. Berkenaan manusia berwajah pelik. Xtau la real ke x... Yg penting.... PELIK...!!! Jom layan....













Ada yg kelakar, ada yg mengerikan... Kalo betul la sume ni, ini lah bukti kuasa Allah... Mungkin ada hikmah disebalik semua kejadian... Adios...!!!

p/s: bersyukurlah dgn apa yg kita ada


11 comments:

ezzu said...

yg first tu memg manusia jgak ker???yg lain boleh nmpak jgak lh cm manusia tp yg first tu mcm kucing...

bighagenjo said...

tak silap aku gambar 2,4,6 tu betul, n gambar yg last komfom photoshop, yg selebihnya Allahualam.. :)

nice entry..

hawiz said...

bersyukur.....

aqmalazmi said...

yg mula tu org kew kucing??
haahha

nas said...

Lama xsinggah sini bro
hehehee
iskkk.. pelik beno la wajah mereka
YA ALLAH.. bersyukur aku walaupun xensem.. tapi wajah aku xcam mereka...

[k]o{q}i[n] said...

@ezzu : yg first tu kucing la... adehh...

[k]o{q}i[n] said...

@bighagenjo : wallahualam...

[k]o{q}i[n] said...

@hawiz : bagusnye...anak sape la ni.. huhuhu

[k]o{q}i[n] said...

@aqmalazmi : tucin la mal... aiyakk...

[k]o{q}i[n] said...

@nas : ko memang... mne la nk masuk dh blog picisan mcm ni.. huuhu

Anonymous said...

jgn diketawakan kuasa Tuhan kelak anak nti pun jadi mcm tu bagaimana?