Sunday, September 11, 2011

[18sx] Lelaki Kuat Seks

OMG...ahakz.. Rasanya baru ni wat entri pasal upper 18 ni. Xpela, just untuk perkongsian maklumat. Mungkin antara korang terutamanya kaum perempuan, mesti nak tau sgt mcm mne nak kenali lelaki yg kuat seks kan.. ok la, ni info yg aku dapat. Aku x jamin betul 100%, tu sume terpulang atas individu tu sendiri. Bak kata pepatah, "don't judge a book by it's cover"... Huhuhu.. Jom layan...Bagi kaum lelaki, keperkasaan diri ialah nilai yang tidak terperi. Justeru, tidak hairanlah mereka akan melenting sekiranya tahap keperkasaan mereka dipersoalkan. Keadaan ini pastinya membuatkan kaum wanita terpaksa mengunci rapat mulut mereka demi menjaga hati pasangan. Begitupun, bagi wanita yang ingin mengetahui keperkasaan dan spesifikasi seksual lelaki anda kini boleh mengetahui rahsia tersebut kerana hanya dengan melihat bentuk wajah mereka segalanya pasti terbongkar.
 
RAMBUT TERURAI
Kaum lelaki yang berambut terurai adalah seorang individu yang suka berfikir dan artistik dalam hubungan percintaan dan seks. Mereka ialah individu yang serius dalam bercinta. Oleh itu, sekiranya mereka jatuh cinta, dia akan menyerahkan sepenuh cintanya pada wanita yang dicintainya.

KENING TEBAL SEOLAH BERTEMU DI TENGAH
Lelaki ini digambarkan sebagai sulit untuk menemui keseimbangan dalam kehidupan seksualnya. Karakternya juga dilihat sering berubah-ubah di mana, dia boleh tiba-tiba menjadi terlalu aktif atau sebaliknya. Maka tidak hairanlah sekiranya mereka lebih cenderung pada wanita yang memilki wanita yang bersifat keibuaan yang mampu merawat dan memberi sepenuh perhatian pada mereka.

KENING MELENGKUNG KE ATAS
Lelaki yang memiliki fizikal kening seperti ini dikatakan memiliki karaketer dominan sewaktu.Sebolehnya, mereka ingin menguasai dan menawan pasangan.

BERMATA BESAR
Lelaki bermata besar selalunya berfikiran terbuka. Ini berlaku
sebaliknya pada mereka yang bermata kecil dan berambut kerinting
kerana golongan ini memiliki keinginan seks yang tinggi.


BERTELINGA & BERKENING LEBAR
Memiliki tahap seksual yang tinggi serta mempunyai daya tahan yang tinggi sewaktu berhubungan. Ditambah pula dengan fesyen tanpa rambut, lelaki berkepala botak adalash seorang yang keras hati tetapi dalam masa yang sama, dia juga berhati lembut dalam sesetengah situasi.

GEMAR WARNAKAN RAMBUT & BERBIBIR NIPIS
Golongan ini gemar mencari perhatian. Namu begitu, dalam masa yang sama dia jarang dapat memuaskan pasangannya sewaktu bersama meskipun ‘telah bekerja keras’.

Jadi, aku dh bongkarkan kat korang pasal info ni. Mesti ramai pompuan yg baca akan praktikkan.. Tul x..?? Muahahaha... Terpulang nak ikut atau x, aku dpt info, aku kongsikan. K la, selamat beramal.. huhuhu... Adios...!!!

No comments: