Monday, August 15, 2011

Octove.com : Jom Kita Buat Akaun...!!!

Korang penah dengar x pasal Octove.com...?? Hurmm...lebih kurang mcm FB, MS, Tagged ngan Friendster gak gunenye... Aku pun baru je try.. Huhuhu...


Jom la try wat gak. Nak cakap best, aku pun x explore lagi habis. Tapi dah alang2, kita blaja la sama2... Ramai gak blogger yg dah start wat akaun kat sini. Guna akaun FB pun leh gak. Korang klik je kt sini kalo nak wat akaun k... Ni aku nak tunjuk interface dashborad aku..huhuhu



Jadi, jom la kita sama2 join Octove ni lak.. Huhuhu...Style...
Adios...!!!


p/s: jom ke blog baru aku k - Koqin's World



7 comments:

nas said...

cukuplah ngan blog,fb n twit..
xmampu aku nak control semua.. haa

NuReLLe said...

tadi aku bukak email de kat invitation tuk octove ni..patu aku delete..erkkkk..hukhuk

[k]o{q}i[n] said...

@nas: hahahaha...aku kt ofis xleh buka sume tu.. benda ni je yg leh..

[k]o{q}i[n] said...

@NuReLLe: nape p delete.. Jom la wat gak...huhuhu

Eazy Izzuddin said...

baru dengar ni

[k]o{q}i[n] said...

@Eazy Izzuddin: aku dh lama dengar, tapi bru nak amik tau. Then, terus je wat.. so far ok la.. tapi lembab skit la dia loading...huhuuu

Mr Lonely said...

walking here with a smile.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..