Friday, July 15, 2011

#Vlog : Ronda-Ronda - Behind The Scene

Wahhh....dah siap dah vlog untuk
Behind the scene pembikinan video promo untuk
yang akan berlangsung di KL Convention Center
pada 16-17 Julai 2011




Sorry sebab edit biasa2 je.
Maklumlah kat ofis, xde software yang gempak2...
Lagipun ngah bosan melampau, tu yg wat vlog ni...
Kalo korang nak tgk lagi video yg sebenar, klik je kt bwh ni..
[1]
[2]
[3]
[4]
Hope you guys enjoy... Adios...!!!

p/s: tunggu episod Ronda-Ronda yang seterusnya k..

**********
jom ramai tolong like gambar aku. just klik ke kt link bawah ni..
https://www.facebook.com/photo​.php?fbid=239989886030747&set=​a.239024446127291.75996.148617​211834682&type=1




11 comments:

Jamban Comel said...

stail2 ko edit ,hak3 ,like!! :)

muhammadnuraizudidn said...

nice beb..ihih.klakar..ihihi

[k]o{q}i[n] said...

@JC: ahakzz...biasa2 je...

@Aizuddin: yela..klaka... aku x reti bab2 edit ni...

the garang said...

smart beb. g la upload kat 1tube

[k]o{q}i[n] said...

mlm kang aku upload.... 1tube ngan youtube...

@taufiqhelios said...

oh oh... rajin awk edit eh :)

[k]o{q}i[n] said...

nk wat mcm mne...ngah bosan...huhuhu

akmalhilmi said...

hoyyeehhhh :)

Darkbatman said...

rajinnye bro?

[k]o{q}i[n] said...

@akmalhilmi : motif...??

@darkbatman : bosan bro...

GaRy™ said...

nice3!! hehe... keep it up... boleh maju lagi ni... =)