Tuesday, July 19, 2011

Ruangan Dunia Lelaki

Hai sume... Korang sume sihat..?? Aku doakan kesejahteraan korang sume. Kalo ada yang perasan, aku sudah mula menceritakan tentang dunia lelaki masa kini. Pelbagai info berkenaan lelaki tentang sesuatu perkara yang aku rasakan menarik untuk dikongsi. Lelaki merupakan tonggak kepada sesuatu, jadi lelaki perlu menitik beratkan perkara2 yang boleh memastikan diri seorang lelaki itu lebih kemas dan berkeyakinan...


Pelbagai perkara berkenaan lelaki yang belum diketahui atau kurang diambil perhatian dan dianggap remeh oleh sebilangan lelaki itu sendiri. Perkara2 sebeginilah yang akan aku kupas agar dapat dimanfaatkan oleh setiap lelaki, dari penjagaan diri, gaya hidup, makan dan pemakanan, fesyen dan pelbagai lagi. Banyak info2 menarik yang aku telah terima dan akan aku kongsikan satu persatu.


Bagi menyenangkan korang sume, aku telah menyediakan satu kolum khas berkenaan Dunia Lelaki. jadi, kalo korang terlepas untuk mengikuti apa2 info, korang hanya perlu klik sahaja di ruangan Dunia Lelaki dan segala post yang terhadulu akan ada di situ. Aku harap perkara ini akan diterima oleh korang semua demi menjadikan blog aku ni satu gerbang informasi yang berguna untuk aku dan orang lain... Adios...!!!

p/s: nantikan kemunculan vlog sempena program Graduan Aspire 2011 k..



**********

jom ramai tolong like gambar aku. just klik ke kt link bawah ni..
https://www.facebook.com/photo​.php?fbid=239989886030747&set=​a.239024446127291.75996.148617​211834682&type=1


5 comments:

Darkbatman said...

bagus 2 bro.. kene bykkan lagi artikel tentang lelaki.. tp guna idea lebih unik bru best!

[k]o{q}i[n] said...

ok bro...ko pun kne la tolong aku... ko lg hebat dari aku psl bnd2 alah ni...huhuhu

Nisa Kay said...

oke gak..
sbb skrg byk blog perempuan, and mostly personal blog.
so asyik perempuan aje yg bercerita. sekali sekala baca blog dr perspektif seorang lelaki oke gak kot?
i mean bukan lah xde lgsung blog yg mcm ni, tp blog lelaki kan mcm kurang. ramai main SEO aje?
huahuaaa sape2 sila jgn sentappp.

yg penting ade identiti sendiri :)

Afsar said...

nampaknya, lepas ni mmg aku menjengah blog ko jer la...wakakakaka

[k]o{q}i[n] said...

@NK: tau xpe...huhuhu

@afsar: nape lepas ni..?? nmpk sgt jarang dtg blog aku.. caitt...