Wednesday, June 1, 2011

Bosan

Ngah bosan2, aku sje2 je nak main edit2 gmbr ni. Bukan hebat sgt pun. Mcm yg aku ckp td, sje je... Gmbr yg jdi mngsa aku adalah milik Amal Espraza. Jom kita layan...


Hahaha...ok x..?? Ni masa gath kat Mid Valley Ahad lepas. Sekeping je aku edit. Mls nak byk2. Lgpun aku bukannye reti sgt bab2 edit gmbr ni. Dlm masa yg sama gak, aku dpt satu gmbr mse aku g wat photoshoot dlu. Tapi aku x igt bile. Lokasinye di Parit 1, Sg Sireh, Tg Karang...


Amacam...?? Bergaya kan aku... Muahahahaha... K la, tu je nk share. Aku ngah cari sifu2 untuk mengajar aku untuk edit gmbr. So, kalo ada sape2 yang sudi nk turunkan ilmu, bolehlah berbuat demikian. Sesungguhnya, ilmu adalah sesuatu yang diberi oleh-Nya untuk dikongsi bersama... Adios..!!!

14 comments:

Dim Benihana said...

comella awek tu...keke

[k]o{q}i[n] said...

awek adik aku...

~Kirin Selama Perak~ said...

gambar aku taknak edit?wakakakaka !
aku suka gambar kat bendang sebab enviroment..
bukan sebab ada gambar kau
kekeke~

[k]o{q}i[n] said...

@KSP; gmbr amal ni je yg lawa nk edit. yg lain xbest.. ygkt bendang tu, kalo aku xde, suram je environment kt situ... muahahahaha

Pink Frogy said...

gmbar 1st tue mcm semart jer...

[k]o{q}i[n] said...

mcm je..?? bukan memang eik..??

the garang said...

macam??memang smart la. sebab gamba aku. gamba aku kan smart. bahahahaha

ada org off henpon lagiii g date sebab taknak di gangu oleh aku. takpe la. aku tak gangu dahh

[k]o{q}i[n] said...

ye la amal.. ang la se-smart manusia.. tiada yg smart melainkan anda...

jgn r tacing ngan aku wei...xsengaja..

zikeryhassan said...

gambar sawah tu cun. sebab hijau biru

darkbatman said...

smart gak pic ko amek 2.. tp picture gathering mane lg?

[k]o{q}i[n] said...

@zikeryhassan: keindahan alam ciptaan-Nya.

@darkbatman: pic mne yg smart bro? kalo nk tgk pic gath lagi, dtg umh.. byk sgt.. ade 400 lebih ni..

::FAIZ FARISH:: said...

nice picture

[k]o{q}i[n] said...

tq faiz

fawah said...

ehem ehem! ayie! hahaha =)