Thursday, June 16, 2011

Adeh... Terlewat

Lepas aku ckp aku nak ubah cara penulisan, pageviewer aku turun mendadak. Adoyai.. Nape eik..?? Korang mcm x suka je perubahan yang aku nak cuba buat tu..?? Xpela, mungkin ramai yang dah selesa ngan penulisan aku yang mcm ni. Aku pun ngah pening samada nak teruskan ke x..




So, aku balik semula la ke cara yang lama. Aku akan menulis seperti sebelum ni. Tapi...bukan ni yang aku nak bincangkan. Sebenarnya, aku sampai je kt ofis ni, rupanya ada banyak benda yang aku terlepas. Hmm...sori, aku bukan internet bergerak. Tu pasal la kadang2 info lmbt masuk. Huhuhu... Pe benda yang aku lmbt tau ni..?? Antaranya ialah;

Gerhana bulan

Sumpah aku xtau yang pagi2 buta td ada gerhana. Adehh.. Ni aku tau pun sebab blogwalking pagi2 ni. Kalo x memang aku xtau langsung. Lambat kan aku..?? Hahahaha...








credit to andyhowt for the pics

Kene hacked

Aku tau la yg skang ni ngah kecoh pasal laman web rasmi kerajaan banyak yang kne godam ngan makhluk tuhan mana ntah. Tapi aku xtau lak Gengblogger.com pun kne gak. Yang hacked gengblogger ni kata nama dia "Adam Oscar Dimarco". Omputih la sangat... Masa mula2 log in tu leh je, time nak ping blog tu yang masalah.. Kuar benda alah ni lak. Caitt...

Besarkan kalo x caya. Aku dah highlight kan..

Hot FM

Aik...pe kene mengena ngan Hot.fm lak ni..?? Hahahaha.. Biasa la, kat ofis aku akan berkumandang siaran Hot.fm daripada pagi samp la balik kang. Memang non-stop. Pagi2 biasala, slot Hotfm crew. Alih2, ada lak orang baru. Aku baru tau yang Usop Wilcha dah join Hotfm. Hahaha...mintak2 la dia leh bagi something new kepada pendengar. Jom layan Usop Wilcha masa jadi deejay...




Hmm....agak banyak gak la aku terlepas info. Xtau la pe lagi yang aku miss.. Ada sapa2 yang leh bgtau, pe lagi yang aku tertinggal. Al-maklumlah, mungkin bz kot... *alasan nak selamat... Apa2pun, "Majulah Blog Untuk Negara..." Chaiyok2... Adios..!!!

12 comments:

Umar Faruq said...

haha.. lambat sikit je.. tapi ok la.. at least ko update jugak pasal benda2 ni kan..

pasal pageview? Haha.. kalu ko rase selesa dengan perubahan cara penulisan ko tu, teruskan ja.. fikir untuk jangka masa panjang.. :)

[k]o{q}i[n] said...

EEh...abam retiss komen kt entri aku la.. perghh..bangganya..!!! *tgndidadamatakeatas.

xpela, mungkin aku maintain je ikut cara penulisan yg lama kot...

tyka said...

mane ade lmbt sangat.. aku lg lmbt. aku baru tahu usop wilcha jd deejay..

aqmalazmi said...

kite jadi diri kite je..
HUUU

[k]o{q}i[n] said...

@tyka: aku dh agak dh...ko xleh laju dri aku...huhuhu

@aqmalazmi: betul tu..huhuhu

::FAIZ FARISH:: said...

dah puteh dah rambt si Usop tu... tua dah...

[k]o{q}i[n] said...

@FF: biasa la, makin berumur.. biasa la tu

nas said...

blog aku lagi la teruk
makin menurun bukan sj pageviews malah alexa ranking
uish.. ni pasal xaktif berblog la ni
aku punya penulisan pun macam caca merba.. haha

~CiK TiNieY~ said...

tak lambat dah...saya pun tak update pape lagi...bz arini...kena observe final exam...huhuhu

Fahmi Mahat said...

berubah tak salah pun, bak kata Umar Faruq, utk jangkapanjang~ =)

Like!
Fahmimahat

Anonymous said...

aku cuma nak komen kat berubah tu..
mungkin ada yang boleh trima dan mungkin ada yang tak boleh trima..
tapi kalau btol2 kita ada pembaca setia,dia akan terima kita seadanya.
:)

[k]o{q}i[n] said...

@nas: ko bkn sengaja. aku tau, sebab aku follow blog ko...

@CT: kalo dh bz, xleh watpe la..huhuhu

@FM: betul la tu...

@Anon: yup..mmg xleh nak puaskan hati semua orang. so, lebih baik aku amik yang majoriti, sbb majoriti aku tgk suke stail lama aku.. betul x..??