Friday, May 20, 2011

Selamat Sudah


Akhirnya, masa yang ditunggu-tunggu telah pun tiba. Apa yang selamatnya..?? Hahaha...hari ni, bru je td, aku sudah mendapat anak buah aku yang kedua. Alhamdulillah...dapat lelaki. Hahaha...leh wat geng nanti ni. Aku x sempat nak tgk lagi keadaan kakak aku dan anak dia sebab aku still kat ofis lagi. Ni pun kne keje smp malam. Xpela, yang penting sumenye dah setel.

Kalo nak ikutkan, kakak aku ni dh lebih due date dia. Lambat sangat dah. Tapi, harini selamat dah melahirkan anak lelaki dia. Nama ape, aku pun xtau lagi. Xpe, nnti kalo berkesempatan, aku update lagi pasal anak dia dengan lebih lengkap. Aku agak terkejut sebenarnya bila ibu aku memberitahu bahawa anak kakak aku ni merangkap cucu ibu aku dan anak buah aku *erkk...fenin2.., dilahirkan dengan berat 3.9kg. Aiyakk..beratnye. Kalo dh berat mcm tu, kompem la besar baby tu. Patutlah lambat sgt nk kuar.. Huhu..

hmm....motif letak gmbr anak kucing..??

Ok la, aku xnk citer pjg lagi. Nanti aku update lagi siap dengan gmbr lagi. Korang lak, berapa ramai dah anak buah..?? Best ke ada anak buah..?? Anak sendiri bila lagi..?? Muahaha.. Itu je, aku nk g tdo jap, kang kne kje smpi malam... Silalah ucap tahniah kt aku k.. Adios..!!!

16 comments:

Dim Benihana said...

tahniah untuk kakak ko...

ingt selamat pa td...bikin suspen je

AdyBudika said...

ko pun suke budak2??
tahniah2..heheh

the garang said...

jangan lupa letak nama aku. hehehe congrats

ahmad hisham said...

kau dah kahwin tak gitau aku kan? :(

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah

Encik Bedak Sejuk said...

wohoho...congratz bro...

lau aku dpat anak buah laki, mmg siap la...da besa aku uli cukup2... XD

forever love said...

tahniah2.. anak buah pes erk.?

sab said...

haha..sab dh ade 17 org anak buah..wee~

[k]o{q}i[n] said...

@dim, biasa la...tajuk kne gempak..hahaha

@ady, baby aku suka...budak2 aku x suka..huhu

@amal, nama ko..?? xmo la..

@AH, bkn aku la, sengal...

@FF, thankz...

@EBS, thanks bro... tau xpe..huhu

@FL, second.. tp first lelaki

@mama, amboi...byk nye.. patutlah ank sndri diabaikan... hahaha

man yusoef said...

smoga budak kecikt tu comel mcm kat entri ni

http://manyusoef.blogspot.com/2011/05/lelaki-paling-comel-di-dunia.html

hahaha

[k]o{q}i[n] said...

@man, mestilah...ikut papa dia ni-->> sempat lgi spam link kt sni eik..

muhammadnuraizudidn said...

ihih..tahniah2...ihihihh

aslann said...

Semoga anak buah ko jadi baik cam aku..muehehehe...tahniah weyy!

[k]o{q}i[n] said...

@din, tq2...

@lan, ko baik ke..?? huhu.. tq2

~Kirin Selama Perak~ said...

tahniah kat akak kau
harap anak saudara kau kaki bahan mcm kita
:)

[k]o{q}i[n] said...

@KSp, haruslah...akn ku didik dgn sebaiknya..