Monday, April 25, 2011

Jom skodeng blogger lain!!

Segmen oleh Encik Kamikaze. Segmen yang senang je. Xde byk syarat2, kalo nak tau lg, just click je kt banner beliau di atas ni.. Ianya segmen khas untuk mereka yg malas nak blogwalking.. Hahaha.. Akukah..?? Bukan malas, cuma arini bizi skit. Tu yang join segmen ni. Aku memang rajin blogwalking  k, aku usha membe2 akunye blog. Ada yang aku tgglkan jejak, ade yang aku baca entri je, dan ade yang aku bukak dan terus tutup.. Huhu... Mengapa..?? Depend kat korang entri time tu, kalo rasa2 bosan, aku tutup je.. Huhu..jgn mrh k. Kalo nak org baca entri korang sampai habis, make sure entri korang tu menarik k. Xyah pjg sgt, nnti orang cepat bosan. Kat bawah ni adalah blog yg aku WAJIB terjah hari2... (unless kalo mereka ni x update lagi)

- Yuyu

Tapi yang lain jgn risau, aku still jenguk blog yang aku dah follow, tapi mcm ikut turn k. Aku dah follow hampir 400+- blog, jadi mana yang mampu je aku akan jenguk k. Kalo rasa2 nak aku slalu datang blog korang, korang pun rajin2 la tinggalkan jejak kt blog aku k.. Insyaallah, aku akan singgah balas blog korang.. Adios...!!!

p/s; jom la join skali segmen ni, menambahkan kenalan


8 comments:

KyêrulL said...

waaaa terharu aku ko baca blog aku.. :D hiks3.. nak join kejugakkan lah hahaha

[k]o{q}i[n] said...

Cet...terharu konon...

Ujang9897 said...

hihi...si besi gila..=)

tq bro

[k]o{q}i[n] said...

ahakzz...kali ni aku sokong ujang... Muahahahaha....

Buck Syah said...

waaa tak sangka.mekasih bro.

aku pun tak miss entry baru koqin ngan ujang. harap banyak tunjuk ajar katorang baru sini... hehe

~C-K-K~ said...

Jejalan sini skodeng blog ni pulak... salam perkenalan..^^

datang dari blog ni..

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/jom-skodeng-blogger-lain.html

[k]o{q}i[n] said...

buck; huhu...jgn x sangka k. aku akan g blog yg aku rasa menarik perhatian aku...

CKK; nnti koqin g skodeng blog anda k...

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/