Wednesday, April 6, 2011

al-fatihah

Hmm...td aku kol ibu aku, sbb ada miskol kat fon aku. So, aku tepon la balik, kalo2 ada ape2 yang ibu aku nak bgtau. Then, ibu aku tanye aku, kenal x Hafiz Baharom, satu sekolah ngan aku dulu..?? Aku ckp la, tau, tp x brape kenal. Sebab time tu aku baru je pindah sekolah tu. Aku tanye la nape.. My mom said that he died last nite, suicide... Aku mcm...WHAT!!! OMG, aku betul2 x caya ada membe aku yang bunuh diri (dengan menggantungkan diri).


Aku xtau la pe citer sebenar di sebalik kejadian tu. Membe aku ckp, dia ada gaduh ngan bini dia. Tapi xtau la sebab ape. Hmm... Na'uzubillahimin zalik.. Ape2 pun, aku just leh doakan semoga Allah ampunkan semua dosa arwah dan ditempatkan dikalangan mereka2 yang beriman.. Aku minta kepada korang sume agar sedekahkan Al-fatihah kepada arwah Hafiz Baharom.. Al-fatihah..!!


ps; jgn amik jln mudah utk selesaikan masalah. pikir lah dosa pahala sebelum wat keputusan
Ya Allah, jauhkanlah aku dari sifat munafik.. amin..


2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

alahai, kenapala nak bunuh diri

[k]o{q}i[n] said...

ntah la faiz, xtau nak ckp pe...
bnd dh jd, kite just doakan yg terbaik je utk dia...