Thursday, March 31, 2011

Contest Aku Foodilicious

Sekali lagi aku nak join contest ni. Aku bukan pe, kali ni temanya pasal makan..huhu.. I Love Food..!! Korang tgk la sndiri banner untuk contest ni dan click la kat link kat bwh banner tu untuk lebih lanjut..


Chicken Chop @ Mid Valley's Food Junction

Favourite Food
Western cuisine especially Sirloin Steak
Aku suka food ni sebab
basically makanan barat ni lengkap sumenya dalam satu pinggan, ada protein, karbohidrat, mineral dan yang diperlukan oleh tubuh. Lagipun, aku suka kalo masak western food berbanding makanan melayu kerana lebih mudah untuk disediakan. Kalo korang xcaya, try la wat sendiri..huhu..

Saya foodilicious kerana
aku sukan makan dan hidup untuk makan..!!! Ahakzz.. Food is my passion..!!!

Nak tag membe2 lak yang dirasakan sekepala;


7 comments:

mr.syazwan said...

nyam nyam nyam...

gud luck!

=_=

[k]o{q}i[n] said...

huhu...thankz..

::FAIZ FARISH:: said...

hahaha, tapi aku tak berapa suka makan banyak... makan sikit je... anyway Tq n Good Luck

[k]o{q}i[n] said...

faiz; ala..come on la.. mkn byk ke, sikit ke, still mkn gak..huhu.. join la skali..

Cikin said...

huyy . tima kaseh tau sudi join contest ni ! good luck (:

[k]o{q}i[n] said...

sama2 cik cikin..huhu.. pilih pix ni au...

cik leya binti abah said...

heyy . thanks join contest kitorang . (: